Vitale cursussen

1. Energie Trainings Programma

Het ENERGIE Trainings Programma is een algemene FIT-heid training in kleine groepen met 3 tot 6 personen en wordt gegeven door onze professionele personal trainers. U traint in een aangename ruimte binnen uw bedrijf waarbij wij zorg dragen voor de eenvoudige hoogwaardige fitness materialen. Ook heerlijke buiten trainingen, gebruik makend van de omgeving, kan aan bod komen.

2. Empower Programma

Het trainings programma is er op gericht om een continu proces te starten, gewichtsreductie te bewerkstelligen doormiddel van o.a. verandering in levensstijl, het Uithoudingsvermogen omhoog brengen en uiteindelijk een “energie” toename. Het trainings programma bestaat uit 3 periodes in 10 weken.

3. Enrich Programma

Het trainingsprogramma doorloopt in een half jaar tijd verschillende periodes. Waarbij wij starten met het leggen van een hele goede basis tot uiteindelijk hoge intensiteits trainingen. Het trainingsprogramma wordt aangepast aan specifieke wensen van de werknemer en werkgever.

4. Mountainbike clinic/cursus

Deze clinic helpt veiliger en zekerder de sport mountainbiken uit te oefenen. Er worden oefeningen uitgevoerd om stuurvaardigheid, rem en schakeltechnieken en balans on de knie te krijgen. Ook wordt er aangegeven waar op te letten bij de aanschaf van een mountainbike, kleding en hoe om te gaan met voeding.

5. Hardloop clinic/cursus

Hardlopen is een veel uitgevoerde en leuke sport! Tijdens deze clinic wordt er informatie gegeven voor mensen die beginnen met hardlopen. Er wordt informatie gegeven over het voorkomen van blessures, schoeisel, kleding en voeding om een constante en optimale hardloop omgeving te creëren en te behouden.

6. Stoppen met roken cursus

Tijdens deze cursus wordt de werknemer begeleid tijdens het traject van het stoppen met roken. De cursus houdt ondermeer in een voorlichting cursus en telefonische coaching.

7. Stoppen met alcohol/drugs cursus

De cursus houdt onder meer in, een voorlichting cursus en telefonische coaching. De deelnemers krijgen persoonlijke begeleiding van professionele en ervaren hulpverleners, die werkzaam zijn in de verslavingszorg.