Overige specials

Sportieve Events

Activiteiten voor een gezonde en actieve invulling van bijv. personeelsuitjes. Tijdens deze uitjes kunnen wij sportieve activiteiten aanbieden in de vorm van recreatie. Plezier staat voorop, op de voet gevolgd door gezondheid bewuste activiteiten en uitdagingen. Hierdoor kunt u uw gezondheidsbeleid een leuke stimulans geven.

Gezondheidsdag(en) of week

Tijdens deze dagen staat alles binnen de organisatie in het teken van gezondheid en bewegen. Hierdoor wordt er binnen de organisatie een draagvlak gecreëerd, waardoor de gehele organisatie bewust wordt van de voordelen van gezond en vitaal leven. Er wordt een saamhorigheid en een gezamenlijk doel gecreëerd, waardoor de prestaties binnen de organisatie geoptimaliseerd worden.

Functionele Fitnessruimtes

FIT Gezondheidsmanagement heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de fitnessbranche. Het inrichten van fitnessruimtes voor kleine en middelgrote bedrijven behoord tot onze diensten. Naast het adviseren en leveren van professionele fitnessapparatuur kunnen wij een totaalpakket aanleveren inclusief begeleiding bij het inrichten.

Toolkit

Een toolkit is een pakket dat bestaat uit meerdere hulpmiddelen voor het creëren van draagvlak. Draagvlak creëren is belangrijk als u als organisatie een gezondheidsbeleid wilt invoeren. Alle neuzen dienen dezelfde richting op te staan, zodat er naar een gezamenlijk doel wordt gewerkt waar iedereen gemotiveerd naar streeft. Namelijk, een gezonde organisatie.